Snitel in crusta crocanta, la Multicooker

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2013 | 7604 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • sare
  • un ou
  • faina
  • fulgi de porumb macinati
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta crocanta, la Multicooker:

Simplu, simplu, simplu!

Conecteaza aparatul la sursa de curent.

Selecteaza din MENIU programul Fry.

Pune ulei si lasa doua minute sa se infierbante.

Bate bucatile de carne cu ciocanul de batut carne, condimenteaza cu sare, trece fiecare bucata prin faina, apoi prin oul batut iar la final prin fulgii de porumb.

Plonjeaza bucatile in uleiul incins si prajeste-le cate 3 minute pe fiecare parte.

Serveste cu orez cu ciuperci preparat la Multicooker.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta crocanta, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 17:28

foarte gustos

Rocsi 1

25.11.2013, 19:55

Ce as manca si eu un snitel

Lia_ 1

26.11.2013, 10:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez